Service

We zien bij Autobedrijf Jan Dodemont graag dat u tevreden bent én blijft. Adequate service leveren en betrouwbaar zijn staan hoog in onze prioriteitenlijst. We  staan  u rap te woord, we laten u niet onnodig lang wachten, we zorgen voor vervangend vervoer als uw auto in onderhoud is en we laten u zeker niet in de kou staan als u bijvoorbeeld met een kapotte accu of startmotor langs de kant staat. We houden ons aan onze beloftes. Niemand wordt immers blij van onaangename verrassingen en niemand is gebaat bij loze praatjes. Wat we afspreken, komen we na. Punt!

Buiten de occasions en diensten in de werkplaats om, hebben wij nog extra klantenservices bij Autobedrijf Jan Dodemont.

Bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het plaatsen van een zoekopdracht om uw droomauto te vinden, opties voor het financieren van een auto of het afsluiten van pechhulp.

Klik op de onderstaande services voor meer informatie:

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Jan Dodemont kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Wachtruimte

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken. De koffie staat altijd voor u klaar en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.

Haal- en brengservice

Woont u in de regio Eijsden, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen (en ophalen) neemt namelijk flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdverlies.

Uw auto kan bij u voor de deur worden opgehaald dan wel worden afgeleverd. Ook wanneer u zelf de auto komt brengen naar onze werkplaats wordt u, indien gewenst, thuis afgezet.