Financiering

U kunt bij Autobedrijf Jan Dodemont ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. 
Door (een deel van) het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan. Bij iedere occasion op onze website heeft u de optie om de financiering te berekenen (klik op de button 'financiering berekenen' rechts op de pagina) . 

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg, door u te wijzen op onze goede ervaringen met DTC Financieringen. Een betrouwbare organisatie die contact met 15 verschillende banken onderhoudt, en altijd in staat is de meest gunstige en betaalbare afbetalingsovereenkomst te offreren.

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is het verkopen van goede auto’s tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Daar hoort financiering bij, zonder dat wij daar zelf actief in zijn. Onderzoekt u dus zelf de mogelijkheden van uw bank en andere kredietverstrekkers en maak uw keus. Kiest u voor DTC Financieringen, dan kunnen wij ter plekke contact voor u leggen, ontvangt u een helder voorstel en kan de lening (zodra er een akkoord is) direct worden afgesloten.

Dat geld lenen geld kost, dat wist u natuurlijk al. U kiest immers ook voor extra gemak, waar wij u graag mee van dienst zijn.